HaloPravnik.com

Zgodil se mi je pripetljaj, da sem skoraj izgubil vozniško dovoljenje. Ker sem po poklicu šofer, bi zaradi tega ostal tudi brez službe! Skoraj,… za las je šlo. Bilo je pozno zvečer in v naselju, kjer je omejitev 50 km sem peljal 100 km na uro. Ampak le zato, ker je bila odprta cesta in nikogar naokoli. Če bi bili naokoli ljudje, bi zmanjšal hitrost. Nekje pa so se skrivali policisti in kaj kmalu sem za seboj videl modre lučke. Super sem si rekel. Pokazali so mi hitrost ki so mi jo namerili in mi na kraju vzeli vozniško. Nato sem poklical prijatelja ki je policaj in ga vprašal, če lahko kaj naredi. Rekel je da žal ne, naj se pa obrnem na pravniško pomoč. In tako sem kontaktiral Halo Pravnik podjetje, ki sem ga našel v googlu.

No, našel sem še nekaj drugih, vendar so le ti imeli lepo stran, dovolj informacij  in telefonsko številko sem takoj našel. Jih poklical, povedal situacijo in povedali so mi, da naj se oglasim pri njih, da bodo pregledali vse in videli kaj lahko naredijo. Naslednji dan so napisali pismo na sodišče, z obrazloživtivjo da če izgubim vozniško sem tudi brez službe, ter da nimam še nobenega prekrška ter ostale stvari, in vrnili so mi vozniško!

This May Happen In The Movies, But Not Too Often In Real Life ...

Vendar v naslednjih 6 mesecih nesmem narediti prekrška. No,.. kazen pa moram še vseeno plačati, ampak kaj je 400€ v primerjavi z izgubo vozniškega dovoljenja in službe? Skratka super pravniška pisarna so, jaz sem zadovoljen nad njimi in jih pripročam!

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja